tisdag 15 augusti 2017

Första träningsmatchen avklarad

IF Björklöven bortaslog Vännäs HC på Tisdagskvällen inför 800 åskådare. Nyförvärvet Simon Åkerström blev 2 måls skytt. Kim Karlsson bjöd på några fina dragningar när han lekte med Vännäsförsvaret och Adam Werner höll nollan. Positivt i denna ganska ojämna batalj var Lövens nya paraplyuppställnong i Power Play som måste ses som ett fall framåt. Junioren Emil Norberg tog för sig och såg stundtals ut som en ny Johan Boman. David Lindqvist var på spelhumör och såg bra ut på sin kant - han lär kliva upp en nivå till i vinter.
Negativt var de stundtals bökiga uppspelen, den obligatoriska indianaren från Stefan Andersson samt idel puckschabbel signerat den ringrostiga kaptenen Freddan Andersson. I övrigt drog Nicke Johansson på sig ett onödigt matchstraff efter att ha sänkt en icke spelförande spelare. Tack och lov visade nyförvärven Jacob Stenqvist och Simon Backman upp ett exemplariskt Boxplay spel så det var aldrig fara på taket.

Visst var 0-7 en aning i överkant där unga Vännäs hade en del målchanser i den första perioden, men det ville sig inte mot en någorlunda massiv Lövensdefensiv. Inga jätteväxlar går att dra av denna träningsmatch där några rutinerade stod över för en del juniorer. Närmast följer derbyt mot Teg på Torsdag. Då får vi se vad nye målisen Oscar Masiello är gjord av.

Så ställde Löven upp:

Werner

Stenqvist - Åkerström
Backman - Jacke A
Steffe A - Pavel

Kongo - Freddan - Hutch
Farley - Otto - Erik Rainersson från J-18
Linkan - Hage - Nicke
Grana - Andreas W - Norberg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar