onsdag 10 februari 2016

Katastrof

De lata legoknektarna i Löven blev utskåpade och förnedrade i Tingsryd. Hemmalaget chockstartade genom 2 snabba mål efter några minuters spel, sedan reducerade Björklöven förvisso men vad hjälpte det när TAIF gjorde 3-1 i slutet av första perioden. Den andra akten tog 1 timma och 47 minuter att påbörja då de gamla kylaggregatet i slitna Dackehallen beslutat sig att ge upp. Efter väntan och åter väntan kunde spelet iaf upptas. Andreas Ollikainen fick hoppa in och gav ett minst sagt svajigt intryck efter 4 mål i arslet, sedemera en justering av något trött Björklöv så blev slutresultatet 7-2 till Kronobergarna. Efteråt bad Tommy Jonsson om ursäkt men ingen blev gladare av det. Nu väntar ett 6 dagars uppehåll och det tackar vi för. Ingen orkar nämligen se mer Björklövenhockey just nu. Allt är bara så jävla dåligt och uppgivet. De enda som är glada är väl Marklunds.