tisdag 2 maj 2017

Halvårsrapport

En ny usel säsong är till ända. Laget höll sig kvar med nöd och näppe. Zach Hamill grejade kontraktet med 15 sekunder kvar av säsongen.
Det tackar vi för.

En gäng skithus har äntligen sagt tack och adjö.
Vi börjar med att Kapten-Öhman sadlar om till fystränare för A-laget. Känns spontant som en vettig lösning då han var slut som artist. SHL meriterade Freddan Andersson ersätter som Center.
Vidare har sållet Fernström fått lämna plats för ett fjunigt lån från Luleå vid namn Masiello.
Från det rackiga försvaret har bara offensive LEJ fått lämna medan 2 unga tvåvägsbackar har anslutit. Åkerström från Hästen och Stenqvist på lån från Frölunda.
Framåt har det hänt en del "spännande" dock. Ständigt skadade Thörnberg och ständigt utvisade Sandström är borta med vinden. Även floppen Högberg. Lägg till att otränade Hamill inte får förlängt samt att korttidskontraktet med The Golden Child inte ser ut att förlängas. 

On the upside så är rightfattade skyttekungen Hutchings tillbaka och det söks i nuläget efter en byxsprängare med fansens insamlade klöver.

Som helhet ser laget ut ungefär som ifjol och de realistiska målsättningarna måste ligga någonstans runt 9:e, 10:e plats. Framförallt är det målvaktssidan och försvaret som saknar rutin och kvalité med något litet undantag här och där.

Bloggen hade stora förhoppningar på Fagerwall när han knöts till laget för ganska precis 1 år sedan. I dagsläget vet vi att den mentala tortyren kommer med 99% säkerhet att fortsätta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar